Shqipëri - Kosovë - Maqedoni - Mali i zi
TË GJITA KANALET KOMBTARE DHE LOKALE
Kanale me sinjal
HIGH DEFINITION & STANDART DEFINITION

Platforma më e madhe Shqiptare

A jeni Adhurues i sportit?

TVALB ju ofronë 20 kanale Sporti ku ju mundeni të shikoni çdo event sportiv. Tani keni mundësinë ti shikoni të gjitha ligat kryesore të futbollit europian dhe botërorë.

Mundësija për të shikuar filmat dhe serialet që ju dëshironi--dhe kur të dëshironi. Humbët një episod të showit tuaj të preferuar? Apo ndoshta keni një sezon të tërë përtë shikuar? Nuk ka problem.

TVALB OnDemand ju mundëson me klikimin e një butoni që të keni mijëra emisione televisive, filma, telenovela, muzikë, gjithashtu filmat e fundit shqiptarë, nën dispozicionin tuaj në cdo kohë. Për të filluar të shijoni TVALB OnDemand, ju mjafton të keni një IPTV Box të lidhur në internet dhe bota e OnDemand Enterteinment mund të jetë e juaja.

Vetëm në paketën TVALB:

Me një shumëllojshmëri të opsioneve argëtuese televizive të tilla si Youtube, 7Day Catch-Up një opsion që të mundëson rishikimin e emisioneve televizivive deri në 7 ditë mbrapa, gjithashtu ju mundësojm opsionin që të lundroni në web. Pra paketa TVALB mundëson gjitha këto po ashtu edhe kanalet direkt nga Shqipëri, Kosovë dhe Mali zi. Paketa TVALB ka gjithçka për ta kthyer televizorin tuaj në një kuti të mundësive të pakufizuara argëtuese.


TVALB ka një statues shërbimi profesional, cilësor dhe udhëhiqet nga parimi i vënies së teleshikuesit në vend të parë. TVALB jo vetëm është ne ballë të transmetimeve telvizive , por shquhet për ndershmëri në marrëdhënie me abonentët, shërbim dhe gadishmëri teknike të lartë.Ofertë fenomenale

Mënyra më e lehtë të ndihësh afër vendlindjës buzëqesh, këndo, vallzo, SHQIP.
Pakoja televizive po ju pret, mos hezito eja tani.