20 KANALE SPORTI

TVALB ju ofronë 20 kanale Sporti ku ju mundeni të shikoni çdo event sportiv.
Tani keni mundësinë ti shikoni të gjitha ligat kryesore të futbollit europian dhe botëror.

TVALB KOMPANIA E PARË SHQIPTARO-AMERIKANE
PËR SHËRBIME TË IPTV-SË
TVALB është nën ombrellën e kompanisë së parë shqiptaro-amerikane për shërbime të IPTV-së "FTAMARKET' që filloi punën më 2002. Ajo mbështet në teknologjinë moderne të shek. XXI dhe i ofron komunitetit shqiptar sherbim bashkëkohor mediatik.TVALB QË NGA VITI 2006

TVALB që nga viti 2006 ofron shërbime në IPTV për shqiptarët e Amerikës dhe të Kanadasë. Së shpejti ky sherbim do te shtrihet edhe ne Europë, Australi dhe vende të tjera.

SHËRBIM CILËSOR

TVALB ka një statues shërbimi profesional, cilësor dhe udhëhiqet nga parimi i vënies së teleshikuesit në vend të parë. TVALB jo vetëm është ne ballë të transmetimeve telvizive , por shquhet për ndershmëri në marrëdhënie me abonentët, shërbim dhe gadishmëri teknike të lartë.

STAF PROFESIONAL

TVALB përbëhet nga një staf të rinjsh shqiptarë të talentuar në Nju Jork SITI, që kanë kryer studimet universitare në SHBA. Ata janë të sjellshëm dhe të gatshëm për të ndihmuar abonimentët në porsitje të shërbimeve dhe në ndihmë teknike.

Ruajtja e gjuhës dhe traditave

TVALB , me transmetimet e veta cilesore, është bërë një mjet lehtësues për dëgjuesit shqiptarë ne Amerikë dhe Kanada, që të mos harrojnë gjuhën kombëtare, gjuhën shqipe, sidomos fëmijtë e tyre. Po ashtu , nëpërmjet programeve të larmishme ata fitojnë jo vetëm kenaqësi intelektuale, por edhe ruajne e mbajnë gjallë traditat e tyre kombëtare. Abonohuni menjeherë te TVALB, që u sjell informacion të bollshëm, kulturë dhe kenaqësi intelektuale.