PËR TË GJITHË ABONENTËT E PAKETËS TVALB

OFROJMË INSTALIMIN FALAS NË NEW YORK

ÇKA JU NEVOJITET PËR KYÇJE NË TVALB

E gjitha çka ju duhët është të posedonilidhje interneti dhe box-in ( resiverin ) nga TVALB.