TVALB STAFI


TVALB përbëhet nga një staf të rinjsh shqiptarë të talentuar në Nju Jork SITI, që kanë kryer studimet universitare në SHBA. Ata janë cilësisht profesionalë, të sjellshëm dhe të gatshëm , në çdo rast, për ndihmë teknike dhe udhëzime praktike..
MILOT
Menagjer
EGZON
Shefi i stafit teknik
VALON
Shefi i stafit teknik
TVALB ka një aktivitet shërbimi prej 6 vjetësh dhe ka fituar respektin dhe besushmërine e mërgimtarëve kudo që ata jetojnë. Madje 90% e familjeve shqiptare që jetojnë në Amerikë dhe Kanada shërbehen nga TVALB.
VALMIRE
Shitje
BESMIRE
Shitje
MERITA
Shitje
MIRJETA
Shitje
ALMA
Shitje
ARDIANA
Shitje
SAMIRA
Shitje
VALENTINA
Shitje
ELZANA
Shitje
GENTIANA
Shitje

MIRSAD
Teknik
IRFAN
Teknik
MELOS
Teknik
MENTOR
Teknik
KASTRIOT
Teknik
AGRON
Teknik
MENTOR
Teknik
DENIS
Teknik
ANDI
Teknik
PAJTIM
TeknikNa kontaktoni, 24 orë në shërbimin tuaj
Menagjmenti
E hënë - Premte
10:00 - 18:00
Marketing
E hënë - Premte
10:00 - 18:00Shitja dhe departamenti teknik 24 orë në ditë / 7 ditë në javë. 365 ditë në vitë në shërbimin tuaj.