Email: [email protected] Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Shikoni emisionet tua

të parapëlqyera ne TVALB!

Me qindra emisione nga Kosova dhe Shqipëria

Kosovo Klan Shqiperia TV

Mbi 240 Kanale TV Shqip

TVALB është mënyra më e lehtë të jesh më afër vendlindjes. Buzëqesh, këndo, dhe vallëzo Shqip. Pakoja televizive është e gatshme për ju, mos hezitoni!

Vetëm në paketën TVALB.

Mbi 2000 IPTV kanale në gjuhë të ndryshme.

usa iptv providers
IPTV box Albania Transmetimi - High Definition
shiko falas iptv Kanale Lidhja - Wireless
TVALB 4k set top box 4k - ultra High Definition Box

TVALB On Demand u mundëson që me klikimin e një butoni të keni qasje në mijëra emisione televizive, filma, përfshirë dhe filmat e fundit shqiptarë, telenovela, muzikë, e shumë të tjera. Të gjitha këto nën dispozicionin tuaj në çdo kohë. Për të filluar të shijoni mrekullinë TVALB On Demand, ju mjafton të keni një IPTV Box të lidhur në internet dhe bota e On Demand Entertainment mund të jetë e juaja.

TVALB Shqip TV IPTV

40 Kanale për Fëmijë

FILMA TË DUBLUAR DHE ME TITRA SHQIP
albanian channels in usa

Ruajtja e gjuhës dhe traditave

TVALB, me transmetimet e veta cilësore, është bërë një mjet lehtësues për dëgjuesit shqiptarë ne Amerikë dhe Kanada, që të mos harrojnë gjuhën kombëtare, gjuhën shqipe. Dhe madje edhe më e rëndësishme, ta lehtësojnë mësimin e gjuhës shqipe për fëmijët, nipërit, e mbesat e tyre. Po ashtu, nëpërmjet programeve të larmishme ata fitojnë jo vetëm kënaqësi intelektuale, por edhe ruajnë e mbajnë gjallë traditat e tyre kombëtare.


IPTV Kanale Shqip

Ndihuni si në Kinema

TVALB ju ofron 40 kanale filmi ku mund të shikoni filmat më të ri të përkthyer në gjuhën shqipe.

Porosit Tani
Kanada Shqip IPTV
KANALE SHQIP
Kino Premier 1

Filmat më të ri, në të gjitha zhanret

Number 160
tv albania online live
KANALE SHQIP
Kino Premier 2

Filmat më të ri, në të gjitha zhanret

Number 161
Smart tv alb live
KANALE SHQIP
Kino Premier 3

Filmat më të ri, në të gjitha zhanret

Number 162
Filma 24 Shqiptar
KANALE SHQIP
Kino Action

Filmat më të ri, në të gjitha zhanret

Number 163
Alb24 Filma Shqiptare
KANALE SHQIP
Kino Sci-fi

Filmat më të ri, në të gjitha zhanret

Number 164
Top Channel TV Albania
KANALE SHQIP
Kino Thriller

Filmat më të ri, në të gjitha zhanret

Number 165
Albanian tv in USA
KANALE SHQIP
Kino Family

Filmat më të ri, në të gjitha zhanret

Number 166
Shiko Top IPTV Channels
KANALE SHQIP
Kino Romance

Filmat më të ri, në të gjitha zhanret

Number 167
Top Channel lajme shqip
KANALE SHQIP
Kino Drama

Filmat më të ri, në të gjitha zhanret

Number 168
Atdhe TV Alb
KANALE SHQIP
Kino Dark

Filmat më të ri, në të gjitha zhanret

Number 169

40 Kanale SPORTI

TVALB ju ofron 40 kanale Sporti ku mund të shikoni çdo ndodhi sportive. Me TVALB keni mundësinë të shikoni të gjitha ligat kryesore të futbollit evropian dhe botërorë, e shumë më tepër.

Porosit Tani