Email: sales@tvalb.com Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Zgjedh opcionin që deshironi.

TV ALB 4K BOX

4k set top box

SMART TV APP

smart tv iptv app

ANDROID BOX

android iptv box

PC / MAC / LINUX

iptv for linux

SMART PHONE

smartphone application

Amazon

smartphone application

PC DESKTOP APP

Shikoni kanalet tuaja të preferuara ne Laptop apo në desktop ku do që të jeni. TvAlb Player është një software unik që është I dedikuar për PC me system windows. Nese dëshironi të provoni TvAlb Player, at’herë klikoni në linkun e më poshtëm.

falas iptv programe per pc
 • 1000+ Kanale nga e ghithë Bota
 • 200+ Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e leht për tu instaluar
 • EPG Guida Elektonike Progamore
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj të preferuara
 • Ndryshoni formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 and 5:4

How to install Shqip IPTV APP Instruksionet për instalim dhe përdorim.

TvAlb Windows Player - është i dedikuar vetëm për përdoruesit që posedojn kompjuter PC me sistemin e operativ Windows. Udhëzime për shkarkimin dhe përdorimin e TvAlb Windows Player, ju mund të lexoni në hapat në vazhdim.

TvAlb Windows Player mund të shkarkohet në ueb faqën e Windows. Pas shkarkimit dhe instalimit , duke klikuar ne ikonen e TvAlb në ekran do të shfaqet platforma e TvAlb cila përmban butonat kryesore të navigimit dhe informacionit.

Shqip IPTV installation guide

tv option in iptv albanian app Opcioni TV. Nëse ne menyn kryesore keni klikuar ikonen TV, do të shihni ekranin e ndare në 3 pjesë .

1

1.Në anën e djathtë është lista me 1000+ kanale e platformës TvAlb ku ju mund te klikoni direkt në cilin do kanal. Kanalet janë të renditura duke u bazuar në kerkesat e klientëve për renditjen e kanaleve.

Duke mare parasysh qe platforma TvAlb ka mbi 1000+ kanale kemi krijuar mundesin te kerkoni (search) listen e kanaleve.

TV Kanale Shqip IPTV
Kanale Shqip Big Brother Albania 8
2

2. Në mes të ekranit jane kategorit e kanaleve të cilat ju mundësojn te keni qasje me të leht në kanalet e tuaja të preferuara si psh: Shqip, Anglisht, Film, Sport etj.

Gjithashtu në kategori është opcioni TIMESHIFT I cili ju mundeson të shikoni kanalet live, duke kthyer kohën 6 ore mbrapa.

best iptv service 2018
Albanian TV timeshift
3

3. Ne anen e majt është emri I kanalit të cilin e keni selektuar ndërsa nën te eshte ekrani ku shfaqet programi i kanalit që keni zgjedhur. Nëse deshironi që programi që jeni duke shikuar te jete në madhësin e ekranit tuaj, vendosni shigjeten e mausit mbi ekran dhe shafet simboli ( ) të cilin duhet ta klikoni.

top channel lajme

Albanian VOD video on demand Opcioni VOD Pasi klikoni ne opcionin VOD ne ekran shafet vidoteka e cila përmban me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

Shqip TV Vod
 • VOD eshte e ndare ne kategori, e cila gjendet ne anen e majtë të ekranit. Pra ju keni mundsi te zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 • Gjithashtu mund te kerkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 • Pasi keni zgjedhur një video të caktuar, në anën e djatht të ekranit është përshkrimi I videos që keni zgjedhur.

Albanian Radio Live Opcioni RADIO.

Opcioni radio ju mundeson të dëgjoni radio të ndryshme.

Albanian catch up tv Opcioni CATCHUP Opcioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

Shqip IPTV Catchup DVR

Pasi te keni klikuar opcioni Catchup ne ekran do te shfaqet ne anen e majt lista me kanale kryesore Shqip, në mes të ekrani ditët e javës si dhe në anen e djath ora e prorgameve të kanalit që keni zgjedhur.

EPG IPTV Opcioni EPG


epg programe per pc falas

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.

IPTV Shqip Opcioni Settings

Ne opcionin Settings jane informatat e software-it të cilin e keni instalur ne kompjuterin tuaj. Këto informata janë të nevojshme kur komunikoni me sherbimin për konsumator të TvAlb.

tv alb download free pc
 • Account ID
 • Package
 • Devices
 • Device ID
 • Device Model
 • Device Software
 • Version
 • Setplex Nora Version
 • External IP
 • ISP
 • Timezone
TVALB Live Chat Live Chat