Email: sales@tvalb.com Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Zgjedh opcionin që deshironi.

TV ALB 4K BOX

4k set top box

SMART TV APP

Albanian smart tv app

ANDROID BOX

android iptv box

PC / MAC / LINUX

iptv for linux

SMART PHONE

smartphone application

Amazon

amazon tv

Shëndro gjdo Televizor në TELEVIZOR TË MENQUR!

Resiveri i TvAlb është një pajisje e gjeneratës së re, si dhe me një dizajn tejet modern. Resiveri ka forma dhe dimenzjone të cilat përshtaten me dizajnet e televizorve modern.

Gjithashtu eshte shum i leht për tu perdorur dhe instaluar, si dhe eshtë programuar të riprodhoj fotografin në kualitet shumë talrt.

 • 1000+ Kanale nga e githë Bota
 • 200+ Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e leht për tu instaluar
 • EPG Guida Elektonike Progamore
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj të preferuara
 • Ndryshon formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 and 5:4
falas hd set top box

SP-110 - Figurë High Definition

Mundësija për të shikuar filmat dhe serialet që ju dëshironi - dhe kur të dëshironi. Humbët një episod të showit tuaj të preferuar? Apo ndoshta keni një sezon të tërë përtë shikuar? Nuk ka problem.

 • HD &4K Box
 • Lidhje WifI ( wireless )
 • Lidhje HDMI
 • Av Out
 • LAN
android tv set top box

TVALB OnDemand ju mundëson me klikimin e një butoni që të keni mijëra emisione televisive, filma, telenovela, muzikë, gjithashtu filmat e fundit shqiptarë, nën dispozicionin tuaj në cdo kohë.

Best Albanian tv box

ÇKA JU DUHET PËR KYÇJE NË TVALB.

E gjitha çka ju duhët është të posedonilidhje interneti dhe box-in ( resiverin ) nga TVALB.

1
shqip tv box canada
 1. Lidhni Adapterini në portin DC IN në Box-in e TvAlb.
 2. Nga modemi i juaj lidhni kabllon e internetit në portin LAN.
 3. Vendosni kabllon HDMI në portin HDMI në tv-në tuaj dhe në boxi-in TvAlb.
 4. Shtypni Butonin Power.
Shqip tv set top box

Menu-ja Kryesore

Në platformën TvAlB është shumë lehtë të navigosh në menun kryesore horizontale .

2

Menu-ja horizontale ju mundeson te lundroni ne opcionet e platformës TvAlb. Perdorni butonat në telekomand për të lundruar në opcione si: Tv, On Demand, Catch Up etj. Albanian TV 4K box

Best Shqip 4k set top box
4k set top box sp110

Opcioni Tv

Nëse ne menun kryesore keni zgjedhur opcionin Tv, do të shfaqet një tabel e ku është e ndarë në kategori.

3
 1. Në anen e majt të ekranit jane kategorit e kanaleve të cilat ju munësojn të keni qasje më të leht në kanalet e tuaja të preferuar si psh: Shqip, Film, Sport etj..
 2. Në mes te ekranit janë kanalet e platformes Tv Alb. Duke përdorur butonat në telekomand ju mund të zgjedhni kanalin që dëshironi.
 3. Në anë e djathtë janë numrat që nënkuptojnë njërnën nga faqët e një lategorie të kanaleve.
smart tv set top box
best iptv service

Opcioni On Demand

Pasi klikoni ne opcionin On Demand në ekran shafeq videoteka me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

4
 1. VOD është e ndarë në kategori, dhe gjendet në anen e majtë të ekranit. Pra ju keni mundesi të zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 2. Gjithashtu mund të kërkoni ( search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 3. Në mes të ekranit janë kopertinat e filmat, humoreve dokumentarëve.
set top box android

Albanian Radio Opcioni RADIO

Opcioni radio ju mundeson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up tv

Opcioni CATCHUP

Opcioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

5
 • Zgjedhni kanalin që dëshironi, pastaj një nga 7 ditet e javës dhe në fund orèn e caktuar.
 • Përdorni butonat në telekomand për të kthyer, shtyer, pauzuar programin e zgjedhur.
high definition stb
tv catchup tvalb
catchup tvalb
epg

Opcioni EPG

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

6

Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.

epg media
TVALB Live Chat Live Chat