Email: sales@tvalb.com Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Zgjedh opcionin që deshironi.

TV ALB 4K BOX

4k set top box

SMART TV APP

smart tv iptv app

ANDROID BOX

android iptv box

PC / MAC / LINUX

iptv for linux

SMART PHONE

smartphone application

Amazon

smartphone application

LG Smart Tv App

Smart TV është brezi i ardhshëm i televiziorve, i cili përveç monitorimit të kanaleve televizive mundëson edhe përdorimin interaktiv të Internetit. Kjo nënkupton që përdoruesit në një pajisje të vetme mund të monitorojnë televizorin dhe të shfletojnë internetin. Nëpërmjet aplikacionit të TvAlb për televizorët e zgjuar mund të shikoni kanalet më të popularizuara Shqip dhe të ktheheni mbrapa në kohë deri në 7 ditë. Shkarko aplikacion e TvAlb në televizorin tuaj dhe provoni shërbimin tonë falas.

smart tv iptv app
 • 1000+ Kanale nga e ghithë Bota
 • 200+ Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e leht për tu instaluar
 • EPG Guida Elektonike Progamore
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj Favorit
smart TV App

Instruksionet e Instalimit dhe përdorimit.

Selekto opcionin i cili pershtatet paisjes tuaj SmartTV. Duke zgjedhur nje nga opcionet, shafeqen informatat me instruksione për instalim dhe perdorm.

Shqip smart tv app

Menu-ja Kryesore

Në platformën TvAlB është shumë lehtë të navigosh në menun kryesore horizontale .

1

Menu-ja horizontale ju mundeson te lundroni ne opcionet e platformës TvAlb. Perdorni butonat në telekomand për të lundruar në opcione si: Tv, On Demand, Catch Up etj. Alb smart tv iptv app

tvalb smart systems
android smart tv app

Opcioni Tv

Nëse ne menun kryesore keni zgjedhur opcionin Tv, do të shfaqet një tabel e ku është e ndarë në kategori.

2
 1. Në anen e majt të ekranit jane kategorit e kanaleve të cilat ju munësojn të keni qasje më të leht në kanalet e tuaja të preferuar si psh: Shqip, Film, Sport etj..
 2. Në mes te ekranit janë kanalet e platformes Tv Alb. Duke përdorur butonat në telekomand ju mund të zgjedhni kanalin që dëshironi.
 3. Në anë e djathtë janë numrat që nënkuptojnë njërnën nga faqët e një lategorie të kanaleve.
iptv smart tv samsung
smart systems tvalb

Opcioni On Demand.

Pasi klikoni ne opcionin On Demand në ekran shafeq videoteka me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

3
 1. VOD është e ndarë në kategori, dhe gjendet në anen e majtë të ekranit. Pra ju keni mundesi të zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 2. Gjithashtu mund të kërkoni ( search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 3. Në mes të ekranit janë kopertinat e filmat, humoreve dokumentarëve.
iptv smart tv samsung

Albanian radio TVAlB Opcioni RADIO.

Opcioni radio ju mundeson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up tv alb

Opcioni CATCHUP.

Opcioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

4
 • Zgjedhni kanalin që dëshironi, pastaj një nga 7 ditet e javës dhe në fund orèn e caktuar.
 • Përdorni butonat në telekomand për të kthyer, shtyer, pauzuar programin e zgjedhur.
TVALB smart tv
catch up tv alb live
catch up tv
tvalb epg media

Opcioni EPG.

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

5

Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.

smart tv epg
TVALB Live Chat Live Chat