Email: sales@tvalb.com Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Aplikacioni për Smart Phone

Shiko 1000+ Kanale nga e gjith bota ne telefonin tuaj Android apo ios.

Pavarsisht se ku jeni në shtëpi apo punë, ju mund te shikoni kanalet tuaja të preferuar në aplikacionin për telefona Smart.

Aplikacioni i NimiTv për telefona Smart ju ofron te gjitha opcionet e resiverit.

Live Chat Live Chat