Email: sales@tvalb.com Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Zgjedh opcionin që deshironi.

TV ALB 4K BOX

4k set top box

SMART TV APP

smart tv iptv app

ANDROID BOX

android iptv box

PC / MAC / LINUX

iptv for linux

SMART PHONE

smartphone application

Amazon

smartphone application

Smartphone Application - iOS

Shikoni kanalet tuaja të preferuara ku do që jeni dhe në gjdo kohë. Me aplikacionin e TvAlb per telefona të zgjuar dhe tablet në sistemin operativ iOS dhe Android mund të shikoni 1000+ kanale si do që të jetë lidhja e juaj e internetit: WiFi, 3G apo 4G.

smartphone application
 • 1000+ Kanale nga e ghithë Bota
 • 200+ Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e leht për tu instaluar
 • EPG Guida Elektonike Progamore
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj Favorit
tvalb app

Instruksionet e Instalimit dhe përdorimit.

Selekto opcionin i cili pershtatet paisjes tuaj Smart. Duke zgjedhur nje nga opcionet, shafeqen informatat me instruksione për instalim dhe perdorm.

Për ta aktivizuar Aplikacionin TvAlb shkruani kodin të cilin e keni mare nga menagjeri i shitjes. Ju lutemi shkruni kodin.

watch shqip tv on iphone

Instalimi i Apikacionit TvAlb

Për ta përdorur aplikacionin android të TvAlb ju duhet ta keni të instaluar versionin e iOS 7.0 ose versionin më ti ri në paisjen tuaj. Praktikisht ju duhet te keni versionin me te ri të sistemit operativ iOS i cili ju rekomandohet për paisjen tuaj Smart. Në vazhdim ju tregojm hapat e detaizuara se si të aktivizoni Aplikacionin TvAlb.

1

Klikoni në Aplikacionin “App Store”. Në rubriken kërko ( Search ) shkruaj TvAlb.

Pasi shfaqet ikona e tvalb klikoni në rubriken GET dhe fillo instalimin e aplikacionit.

how to install albanian ios app
iptv android

Për ta aktivizuar Aplikacionin TvAlb shkruani kodin të cilin e keni mare nga menagjeri i shitjes. Ju lutemi shkruni kodin.

iptv for ios

iptv for iphone Përdorimi i Apikacionit TvAlb

2
Shqip smartphone application
vod

Opcioni VOD.

Pasi klikoni ne opcionin VOD ne ekran shafet vidoteka e cila përmban me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

3
video on demand
Filma Shqiptar
 • VOD eshte e ndare ne kategori ku ju mund te zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 • Gjithashtu mund te kerkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
catch up tv

Opcioni CATCHUP.

Opcioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

4
catchup
 • Zgjedhni kanalin qe dëshironi pastaj oren e emisjonit tuaj të preferuar.
epg

Opcioni EPG.

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

5
epg media
 • Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.
TVALB Live Chat Live Chat