Email: info@tvalb.com Telefono dhe porosit: 877.448.8252
Zgjidhni opsionin që dëshironi.

TV ALB 4K BOX

4k set top box

SMART TV APP

smart tv iptv app

ANDROID BOX

android iptv box

PC / MAC / LINUX

iptv for linux

SMART PHONE

smartphone application

Amazon

smartphone application

Apple TV

Apple TV Application

opsionet

TValb ju ofronë disa mundësi të shikoni kanalet tuaja të preferuara.

Tani perveç Resiverit 4k ju mund te shikoni kanalet televizive edhe në disa paisje tjera: Smart TV, Android Tv, Pc/Mac/Linux si dhe ne Telefona Smart.

TValb ju mundëson të shikoni 2000+ kanale në të gjitha këto paisje vetëm me një parapagim.

TValb Live Chat Live Chat