Email: sales@tvalb.com Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Pakoja televizive Numer 1

Kyqje të menjëhershme në argëtimin televiziv që ju përshtatet ju.

albanian channels box

PAKOJA
ALL IN ONE

PËRFSHIN:

 • 100+ Kanalet Turke
 • 100+ Kanalet Sporti
 • 100+ Kanalet Italiane
 • 100+ Kanalet Arabe
 • 100+ Kanalet Gjermane
 • 100+ Kanalet nga Ballkani
 • 100+ Kanalet Spanjisht
 • 100+ Kanalet Greke
 • 100+ Kanalet Hd
 • + 200 kanale Shqip
 • + shiko në 3 paisje në të njejtë kohë
 • + 30.000 Orë Video on Demand
 • + 7 ditë kthim në kohë kanalet kryesore

vetëm 20 USD / në muaj

Porosit Tani

PAKOJA ALL IN ONE
100 PLUS KANALE AMERIKANE

 • ABC
 • CBS
 • NBC
 • FOX
 • PBS
 • CW
 • AETV
 • AMC
 • APL
 • BRAVO
 • CMT
 • CNBC
 • COMEDY
 • CSPAN
 • DISNEY
 • DSC
 • ESPN
 • ESPN 2
 • MSNBC
 • MTV
 • NGC
 • NIK
 • SPIKETV
 • SYFY
 • FOOD
 • FX
 • HALLMARK
 • TELEMUNDO
 • HISTORY
 • HLN
 • TLC
 • TNT
 • TOON
 • USA
 • VH1
 • FOX
American Channels

vetëm 25 USD / në muaj

Porosit Tani

E vetmja platform me kanale Amerikane të licencuara

PAKOJA
mobile

PËRFSHIN:

 • 100+ Kanalet Turke
 • 100+ Kanalet Sporti
 • 100+ Kanalet Italiane
 • 100+ Kanalet Arabe
 • 100+ Kanalet Gjermane
 • 100+ Kanalet nga Ballkani
 • 100+ Kanalet Spanjisht
 • 100+ Kanalet Greke
 • 100+ Kanalet Hd
 • + 200 kanale Shqip
 • + shiko në 3 paisje në të njejtë kohë
 • + 30.000 Orë Video on Demand
 • + 7 ditë kthim në kohë kanalet kryesore

vetëm 5.99 USD / në muaj

Porosit Tani

Platforma më e madhe Shqiptare, dhe e vetmja e licencuar për SHBA dhe KANADA

Falas Shqip Tv box SP-110 KANALE HIGH DEFINITON

Kanale ShqipNUMER 1 NË SHËRBIM NDAJ KLIENTIT

1000+ KANALE

Cilësi dhe argëtim janë përvojat me TVALB. Shikoni Filmat më të ri, lajmet, motin, dhe politikën nga e gjithë bota.

Albanian TV in USA

200+ Kanale Shqiptare

TVALB ofron telenovelat më të njohura dhe më të shikuara ne Shqipëri, Kosovë dhe Mali Zi, po ashtu dhe emisionet e filmat më të bukur shqiptarë.

Shqip TV box

Vod
VIDEO ON DEMAND

Mundësija për të shikuar filmat dhe serialet që ju dëshironi - dhe kur të dëshironi. Humbët një episod të showit tuaj të preferuar? Apo ndoshta keni një sezon të tërë përtë shikuar? Nuk ka problem.

 Albanian TV video on demond

TVALB OnDemand ju mundëson me klikimin e një butoni që të keni mijëra emisione televisive, filma, telenovela, muzikë, gjithashtu filmat e fundit shqiptarë, nën dispozicionin tuaj në cdo kohë. Për të filluar të shijoni TVALB OnDemand, ju mjafton të keni një IPTV Box të lidhur në internet dhe bota e OnDemand Enterteinment mund të jetë e juaja.

7 DAY
Catch-Up

Me një shumëllojshmëri të opsioneve argëtuese televizive të tilla , 7Day Catch-Up një opsion që të mundëson rishikimin e emisioneve televizivive deri në 7 ditë mbrapa.

catch up tv alb

Gjithashtu ju mundësojm opsionin që të lundroni në web. Pra paketa TVALB mundëson gjitha këto po ashtu edhe kanalet direkt nga Shqipëri, Kosovë dhe Mali zi. Paketa TVALB ka gjithçka për ta kthyer televizorin tuaj në një kuti të mundësive të pakufizuara argëtuese.


Opcioni
GUIDA PROGRAMORE

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

EPG TVALBEPG TV ALB

Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.

TVALB Live Chat Live Chat