TVALB ju ofron të gjitha kanalet shqiptare, seriale shqip si dhe programe edukuese për fëmijë.

shqip kanale

Mbi 250 Kanale IPTV Shqip

Më poshtë mund të shihni listën e kanaleve e cila nuk është e plotë sepse janë mbi 2000 IPTV kanale, por ne kemi zgjedhur vetëm disa nga kanalet kryesore.


TVALB kanale shqip Logo
Radio televizioni shqiptar - NJË

Radio televizioni shqiptar - NJË

Radio televizioni i kosovËs - NJË

Radio televizioni i kosovËs - NJË

Televizioni KLAN

Televizioni KLAN

TOP CHANNEL

TOP CHANNEL

Televizioni KLAN KOSOVA

Televizioni KLAN KOSOVA

Radio televizioni Dukagjini

Radio televizioni Dukagjini

Televizioni ALSAT M

Televizioni ALSAT M

Televizioni NEWS 24

Televizioni NEWS 24

Radio televizioni 21

Radio televizioni 21

Televizioni ABC NEWS

Televizioni ABC NEWS

Televizioni ORA NEWS

Televizioni ORA NEWS

Televizioni KLAN PLUS

Televizioni KLAN PLUS

TOP NEWS

TOP NEWS

Televizioni VIZION PLUS

Televizioni VIZION PLUS

KOHA TELEVISION

KOHA TELEVISION

Radio televizioni i kosovËs - DY

Radio televizioni i kosovËs - DY

Radio televizioni 21 MAQEDONI

Radio televizioni 21 MAQEDONI

Radio televizioni shqiptar - DY

Radio televizioni shqiptar - DY

Televizioni TEUTA - mAl i zi

Televizioni TEUTA - mAl i zi

Televizioni BOIN - mAl i zi

Televizioni BOIN - mAl i zi

Televizioni SYRI VISION

Televizioni SYRI VISION

Televizioni star plus

Televizioni star plus

Radio televizioni shqiptar - tre

Radio televizioni shqiptar - tre

Radio televizioni i kosovËs - katËr

Radio televizioni i kosovËs - katËr

Radio televizioni shqiptar - MUZIKË

Radio televizioni shqiptar - MUZIKË

Radio televizioni i kosovËs -TRE

Radio televizioni i kosovËs -TRE

ALBANIAN AMERICAN NEWS TELEVISION

ALBANIAN AMERICAN NEWS TELEVISION

Televizioni rozafa

Televizioni rozafa

Radio televizioni 21 junior

Radio televizioni 21 junior

Radio televizioni shqiptar - film

Radio televizioni shqiptar - film

Televizioni T7

Televizioni T7

Arta television

Arta television

Radio televizioni mix

Radio televizioni mix

Televizioni scan

Televizioni scan

Televizioni alba life

Televizioni alba life

Ulqni television

Ulqni television

Radio televizioni shqiptar - 24

Radio televizioni shqiptar - 24

Ballkanika music television

Ballkanika music television

Dibra television

Dibra television

Ziko televizioni

Ziko televizioni

Shenja tv

Shenja tv

Albanian american vision

Albanian american vision

Hashtag FOLK

Hashtag FOLK

Hashtag Çifteli

Hashtag Çifteli

HASHTAG HITS

HASHTAG HITS

Hashtag humor

Hashtag humor

Channel oneË

Channel oneË

Besa television

Besa television

BIG BROTHER VIP KOSOVA 1

BIG BROTHER VIP KOSOVA 1

BIG BROTHER VIP KOSOVA 2

BIG BROTHER VIP KOSOVA 2

BIG BROTHER VIP ALBANIA 1

BIG BROTHER VIP ALBANIA 1

BIG BROTHER VIP ALBANIA 2

BIG BROTHER VIP ALBANIA 2

TëVë 1

TëVë 1

TëVë SHQIP

TëVë SHQIP

TëVë KIDS 1

TëVë KIDS 1

TëVë KIDS 2

TëVë KIDS 2

Radio televizioni i kosovËs - SAT

Radio televizioni i kosovËs - SAT

Radio televizioni shqiptar - SPORT

Radio televizioni shqiptar - SPORT

Radio televizioni KUKSI

Radio televizioni KUKSI

Radio televizioni PLUS

Radio televizioni PLUS

GURMANIA CHANNEL

GURMANIA CHANNEL

KLAN NEWS

KLAN NEWS

FAX NEWS

FAX NEWS

EURONEWS ALBANIA

EURONEWS ALBANIA

A2 CNN AFFILIATE

A2 CNN AFFILIATE

KANALI 10

KANALI 10

Radio televizioni SHQIP

Radio televizioni SHQIP

Radio televizioni FÊMijÊ

Radio televizioni FÊMijÊ

Radio televizioni SHKOLLË

Radio televizioni SHKOLLË

Radio televizioni SHKODRA

Radio televizioni SHKODRA

Radio televizioni KORÇa

Radio televizioni KORÇa

Radio televizioni GJIROKASTRA

Radio televizioni GJIROKASTRA

Radio televizioni AGRO

Radio televizioni AGRO

50 Kanale DigitAlb & Big Brother VIP Albania Live

Më shumë se 50 kanale Digitalb që transmetojnë ligat europiane në futboll si dhe filma e seriale të ndryshme.


kanale shqiptare live
TOP CHANNEL

TOP CHANNEL

TOP NEWS

TOP NEWS

DIGI NATYRA

DIGI NATYRA

DIGI AUTOR

DIGI AUTOR

DIGI STINËT

DIGI STINËT

DIGI GOLD

DIGI GOLD

DIGI HISTORI

DIGI HISTORI

DIGI DRAMË

DIGI DRAMË

DIGI FAMILY

DIGI FAMILY

DIGI MAX

DIGI MAX

MY MUSIC

MY MUSIC

ÇUFO

ÇUFO

DIGI SHKENCË

DIGI SHKENCË

DIGI KOMEDI

DIGI KOMEDI

DIGI EUROFILM

DIGI EUROFILM

JUNIOR

JUNIOR

BIG BROTHER VIP ALBANIA 1

BIG BROTHER VIP ALBANIA 1

BIG BROTHER VIP ALBANIA 2

BIG BROTHER VIP ALBANIA 2

DIGI AKSION

DIGI AKSION

DIGI THRILLER

DIGI THRILLER

DIGI HITS

DIGI HITS

DIGI T HD

DIGI T HD

BANG BANG

BANG BANG

SuperSPorT 1

SuperSPorT 1

SuperSPorT 2

SuperSPorT 2

SuperSPorT 3

SuperSPorT 3

SuperSPorT 4

SuperSPorT 4

SuperSPorT 5

SuperSPorT 5

SuperSPorT 6

SuperSPorT 6

Radio televizioni SHQIP

Radio televizioni SHQIP

KLAN MUSIC

KLAN MUSIC

KLAN NEWS

KLAN NEWS

KLAN MACEDONIA

KLAN MACEDONIA

KLAN PLUS

KLAN PLUS

TV KLAN

TV KLAN

Televizioni ABC NEWS

Televizioni ABC NEWS

ORA NEWS

ORA NEWS

STV FOLK

STV FOLK

A2 CNN AFFILIATE

A2 CNN AFFILIATE

Televizioni NEWS 24

Televizioni NEWS 24

FAX NEWS

FAX NEWS

MCN TV

MCN TV

REPORT TV

REPORT TV

EURONEWS ALBANIA

EURONEWS ALBANIA

IN TV

IN TV

SYRI TV

SYRI TV

KOHAVISION

KOHAVISION

ZICO TV

ZICO TV

FIRST CHANNEL

FIRST CHANNEL

STAR PLUS

STAR PLUS

Radio televizioni shqiptar - NJË

Radio televizioni shqiptar - NJË

Radio televizioni SHKOLLË

Radio televizioni SHKOLLË

Radio televizioni shqiptar - SPORT

Radio televizioni shqiptar - SPORT

SUPERSONIC

SUPERSONIC

SCAN TV

SCAN TV

50 Kanale Tring

Më shumë se 50 kanale Tring që transmetojnë Ferma VIP kanalet, ligat europiane në futboll si dhe filma e seriale të ndryshme.


kanalet shqiptare
TRING HISTORI

TRING HISTORI

TRING WORLD

TRING WORLD

TRING SHQIP

TRING SHQIP

TRING COMEDY

TRING COMEDY

TRING ACTION

TRING ACTION

TRING LIFE

TRING LIFE

TRING FANTASY

TRING FANTASY

TRING SUPER

TRING SUPER

TRING SPORT NJË

TRING SPORT NJË

TRING SPORT DY

TRING SPORT DY

TRING SPORT TRE

TRING SPORT TRE

TRING SPORT KATËR

TRING SPORT KATËR

TRING SPORT NEWS

TRING SPORT NEWS

TRING JOLLY

TRING JOLLY

TRING TRE

TRING TRE

TRING KIDS

TRING KIDS

TRING TRING

TRING TRING

TIP TELEVISION

TIP TELEVISION

FOX LIFE

FOX LIFE

LIVING TV

LIVING TV

FOX NEWS

FOX NEWS

NATIONAL GEOGRAPHIC

NATIONAL GEOGRAPHIC

SMILE TV

SMILE TV

FOX CRIME

FOX CRIME

FERMA VIP 1

FERMA VIP 1

FERMA VIP 2

FERMA VIP 2

20 Kanale ArtMotion

Më shumë se 20 kanale Artmotion që transmetojnë ligat europiane në futboll, basketboll etj. Shiko dokumentar dhe filma e seriale të ndryshme.


kanalet shqiptare
KLAN KOSOVA

KLAN KOSOVA

ALSAT M

ALSAT M

BIG BROTHER VIP KOSOVA 1

BIG BROTHER VIP KOSOVA 1

BIG BROTHER VIP KOSOVA 2

BIG BROTHER VIP KOSOVA 2

ART DOKU 1

ART DOKU 1

ART DOKU 2

ART DOKU 2

ART KINO 1

ART KINO 1

ART KINO 2

ART KINO 2

ART KINO 3

ART KINO 3

ART SPORT 1

ART SPORT 1

ART SPORT 2

ART SPORT 2

ART SPORT 3

ART SPORT 3

ART SPORT 4

ART SPORT 4

ART SPORT 5

ART SPORT 5

ART SPORT 6

ART SPORT 6

BEAT TV

BEAT TV

EPISODE

EPISODE

PRIME

PRIME

PRIME KIDS

PRIME KIDS

5 Kanale Kujtesa

Pako Kujtesa transmeton ligat europiane në futboll, basketboll dhe sporte të tjera.


kanalet shqiptare
KUJTESA SPORT 1

KUJTESA SPORT 1

KUJTESA SPORT 2

KUJTESA SPORT 2

KUJTESA SPORT 3

KUJTESA SPORT 3

KUJTESA SPORT 4

KUJTESA SPORT 4

KUJTESA SPORT 5

KUJTESA SPORT 5

40 Kanale Sporti

Kanalet Sport transmetojnë ligat europiane në futboll, basketboll dhe sporte të tjera.


kanalet shqiptare
SUPERSPORT 1

SUPERSPORT 1

SUPERSPORT 2

SUPERSPORT 2

SUPERSPORT 3

SUPERSPORT 3

SUPERSPORT 4

SUPERSPORT 4

SUPERSPORT 5

SUPERSPORT 5

SUPERSPORT 6

SUPERSPORT 6

TRING SPORT NJË

TRING SPORT NJË

TRING SPORT DY

TRING SPORT DY

TRING SPORT TRE

TRING SPORT TRE

TRING SPORT KATËR

TRING SPORT KATËR

TRING SPORT NEWS

TRING SPORT NEWS

ART SPORT 1

ART SPORT 1

ART SPORT 2

ART SPORT 2

ART SPORT 3

ART SPORT 3

ART SPORT 4

ART SPORT 4

ART SPORT 5

ART SPORT 5

ART SPORT 6

ART SPORT 6

KUJTESA SPORT 1

KUJTESA SPORT 1

KUJTESA SPORT 2

KUJTESA SPORT 2

KUJTESA SPORT 3

KUJTESA SPORT 3

KUJTESA SPORT 4

KUJTESA SPORT 4

KUJTESA SPORT 5

KUJTESA SPORT 5

Radio televizioni shqiptar - SPORT

Radio televizioni shqiptar - SPORT

40+ Kanale filmi

Shikoni kanalet Kino të cilat shfaqin filmat më të ri me titra në gjuhën shqipe, në të gjitha zhanret.


alb tv programe shqip
PREMIER NJË

PREMIER NJË

PREMIER DY

PREMIER DY

PREMIER TRE

PREMIER TRE

PREMIER KATËR

PREMIER KATËR

PREMIER PESË

PREMIER PESË

COMEDY

COMEDY

SCI FI

SCI FI

THRILLER

THRILLER

FAMILY

FAMILY

ACTION

ACTION

DARK

DARK

ROMANCE

ROMANCE

Humor

Humor

Humor 2

Humor 2

DRAMA

DRAMA

PRNAK

PRNAK

KIDS 1

KIDS 1

KIDS 2

KIDS 2

KIDS 3

KIDS 3

TëVë DOKU 1

TëVë DOKU 1

TëVë AKSION

TëVë AKSION

TëVë COMEDY

TëVë COMEDY

TëVë NOVELA

TëVë NOVELA

TëVë FANTASY

TëVë FANTASY

TëVë DOKU 2

TëVë DOKU 2

TëVë DRAMË

TëVë DRAMË

20+ Kanale muzikë

Më shumë se 20 kanale që transmetojnë këngë nga zhandret e ndryshme. Dëgjoni hitet më të reja duke filluar nga kengët argëtuese deri ato popullore.


kanale shqip tv
Hits

Hits

FOLK

FOLK

Çifteli

Çifteli

MUSIC

MUSIC

KONCERT

KONCERT

RAP

RAP

Popullore

Popullore

SUPERSONIK TV

SUPERSONIK TV

FOLK TELEVIZION

FOLK TELEVIZION

DASMA TELEVIZION

DASMA TELEVIZION

bb music tv

bb music tv

TELEVIZIONI FOLK PLUS

TELEVIZIONI FOLK PLUS

RTSH MUZIK

RTSH MUZIK

21 POPULLORE

21 POPULLORE

MY MUSIC

MY MUSIC

Pakoja 3 në 1
 më e mira për familjën tuaj

$16.58

kanale tv shqip

Shiko Pakon

Pakoja për Telefon
 më e mira për JU

$5.99

tv kanale shqip live

Shiko Pakon