Email: [email protected] Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Albanian TV ne Amazon FireTV

Amazon IPTV APP

Platformën TVALB mund ta shikoni edhe në 4 opsionet e ndryshme të cilat ju ofron Amazon Fire TV.

FIRE TV ( Gen 1, 2 )Fire tv gen 1
FIRETV STICK (Gen1,2) Fire TV Basic EditionFire tv basic edition
Fire TV (Gen 3)Fire tv gen 3
Fire TV EditionFire TV Edition

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

android iptv box

Platforma TVALB instalohet me shumë lehtësi. Shikoni hapat e më poshtëm për instalim të aplikacionit TVALB për Amazon Fire TV.

1

Hapni Amazon Fire TV. Një faqe e re do të shfaqet në ekranin tuaj. Zgjedh rubrikën kërko (search) në anën e majtë, në pjesën e sipërme të ekranit.

amazon installation instruction 1

Në hapësirën e dedikuar shkruaj TVALB dhe kliko për të gjurmuar aplikacionin.

amazon installation instruction 2
2

Në ekran shfaqet aplikacioni i TVALB, ku ju mund ta shkarkoni instaloni në Amazon Fire Stick.

amazon fire stick installation instruction 1

Pasi të përfundoni instalimin e aplikacionit TVALB, ju duhet të shkruani emrin e përdoruesit (Username) dhe Fjalëkalimin (Password).

amazon installation instruction 2
3

Aplikacioni TVALB ju ofron opsione të ndryshme si: Kategorizimi i kanaleve, Catchup, On Demand, Epg, Radio, etj.

amazon installation instruction 1
amazon installation instruction 2