Email: [email protected] Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Albanian Android TV Box

Android TV Box

Platformen TvAlb mund ta shikoni edhe ne Box-at me sistem operativ Android. Për të gjithë ju qe posedoni Box nga kompani të ndryshme të IPTV-së tani mund të instaloni platformën TvAlb.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë bota
 • Mbi 200 Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
tvalb app
android iptv box

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

Platformen TvAlb është shum e leht te instalohet. Shikoni hapat e më poshtëm të instalimit te aplikacionit TvAlb per Box-at me sistem operativ Android dhe pasta instruksjonet e përdorimit.

1

Zgjedhni ikonen Play Store në rubriken e Aplikacioneve. Pataj në selektoni rubriken Search ( kerko ) shkruaj “TV ALB”. Pasi të keni shkruaj TvAlb ne tastieren elektronike shtyp tastin DONE.TVALB iptv app

2
 • Zgjedh ikonen TvAlb duke shtyp buttonin OK ne telekomand.
TVALB Android IPTV APK
 • Shtypni butonin Install. Pasi te keni instaluar hapni aplikacionin.
android iptv box
iptv android

Opsioni TV.

Nëse ne menyn kryesore keni klikuar ikonen TV, ne ekran shfaqet tabela me me shum se 2000+ kanale nga e gjithë bota.

3
 • Tabela e platformes TvAlb eshte e ndarë kategori ku ju munde te keni qasje me të shpejt në kategorin e preferuar.
iptv for android
androidtv

Opsioni VOD.

Pasi klikoni ne Opsionin VOD ne ekran shafet vidoteka e cila përmban me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

4
 • VOD eshte e ndare ne kategori, e cila gjendet ne anen e majtë të ekranit. Pra ju keni mundsi te zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 • Gjithashtu mund te kerkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 • Pasi keni zgjedhur një video të caktuar, në ekranit është përshkrimi i videos që keni zgjedhur.
android smart tv
catch up tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

5
catchup android

Pasi te keni klikuar Opsioni Catchup ne ekran do te shfaqet ne anen e majt lista me kanale kryesore Shqip, në mes të ekrani ditët e javës si dhe në anen e djath ora e prorgameve të kanalit që keni zgjedhur.