Email: [email protected] Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Albanian TV ne Apple TV

Apple TV Application

Platformen TvAlb mund ta shikoni edhe ne Box-at e Apple TV. Insatlimi i aplikacionit TvAlb në box-in e Apple Tv është mjaft i leht.

 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG — udhëzuesi elektronik programorë
 • 7 ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
application apple tv
smart TV Application

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

Instalimi i aplikacionit TVALB në box-in tuaj Apple bëhet me shumë lehtësi. Shikoni hapat e më poshtëm për instalimin e aplikacionit TVALB për Apple TV.

1
 • Zgjidhni ikonën App Store në rubrikën e opsioneve
iptv application for apple tv
 • Zgjidhni rubrikën Search (kërko).
tvalb apple tv application
2
 • Në hapësirën e dedikuar shkruaj TVALB me tastierën elektronike, dhe kliko OK për të gjurmuar aplikacionin.
apple tv 4 iptv
 • Pasi të jetë shfaqur aplikacini i TvAlb shtypni butonin GET që të filloni procesin e instalimit.
tvalb apple tv
3
 • Shkruaj USERNAME dhe PASSWORD për të aktivizuar aplikacionin e TvAlb.
how to watch movies on apple tv application
4
 • Në pjesën e sipërme, në mes të ekranit ndodhet menyja kryesore për navigim.
 • Në anën e majtë të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve, në mënyrë që ju të keni qasje të lehtë në kategoritë e dëshiruara.
 • Në mes të ekranit ndodhen kanalet e paraqitura me logo edhe emrin e kanalit.
tvalb iptv apple
iptv apple

Opsioni On Demand

Pasi klikoni në opsionin On Demand, në ekran shfaqet videoteka me qindra filma, humor, programe muzikore, etj.

5
 • Në pjesën e sipërme, në mes të ekranit është menuja kryesore për navigIm.
 • Në anë e majt të ekranit janë kateogorit e kanalave që të keni qasje direk në kategorit e dëshiruara.
 • Në mes të ekranit janë kanalet të paraqitura me logo edhe emrin e kanalit.
 apple tv application
apple iptv box

Opsioni CATCHUP

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Në fjalë të tjera, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

6
tvalb apple tv