Email: [email protected] Telefono dhe porosit: 877.448.8252

IPTV Shqip ne MAC App

MAC DESKTOP APP

Shikoni kanalet tuaja të parapëlqyera në Laptop apo në Desktop kudo që ndodheni. TVALB Player është një software unik që është i dedikuar për PC me sistem operativ "Windows." Nëse dëshironi të provoni TVALB Player, atëherë klikoni në vjegëzën më poshtë.

falas iptv programe per mac
 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG — udhëzuesi elektronik programorë
 • 7 ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj të preferuara
 • Ndryshoni formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 dhe 5:4.

How to install Albanian TV APPUdhëzimet për instalim dhe përdorim.

TVALB Mac Player është i krijuar vetëm për përdoruesit që posedojnë kompjuter Mac me sistem operativ MAC. Udhëzimet për shkarkimin dhe përdorimin e TVALB MAC Player mund ti gjeni më poshtë.

TVALB Mac Player mund të shkarkohet në ueb faqen e Mac. Pas shkarkimit dhe instalimit, duke klikuar në ikonën e TVALB në ekran, do të shfaqet platforma TVALB e cila përmban butonat kryesorë të orientimit dhe informacionit.

how to install tvalb iptv app

albanian channels live in USA and KanadaOpsioni TV. Nëse në menynë kryesore klikoni ikonën TV, aty do të shfaqet ekrani i cili është i ndarë në 3 pjesë.

1

1.Në anën e djathtë është lista me mbi 2000 kanale të platformës TVALB, ku ju mund të klikoni direkt në cilindo kanal. Kanalet janë të renditura duke u bazuar në kërkesat e klientëve për renditjen e kanaleve.

Duke konsideruar faktin se platforma TVALB ka mbi 2000 kanale, kemi krijuar mundësinë që të kërkoni (search) listën e kanaleve.

IPTV Shqip
Top Channel Albania live
2

2. Në mes të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve të cilat ju mundësojnë qasje më të lehtë në kanalet tuaja të parapëlqyera, si p.sh.: Shqip, Anglisht, Film, Sport, etj.

Po ashtu, në kategori ndodhet opsioni TIMESHIFT, i cili ju mundëson të shikoni kanalet live, duke kthyer kohën 6 orë mbrapa.

tv albania online live
TVALB timeshift feature
3

3. Në anën e majtë ndodhet emri i kanalit që keni përzgjedhur, ndërsa nën të ndodhet ekrani ku shfaqet programit i kanalit që keni zgjedhur. Nëse dëshironi që programi që jeni duke shikuar të shfaqet në madhësinë e ekranit tuaj, vendosni shigjetën e mausit mbi ekran, dhe shfaqet ikona në të cilën ju duhet të klikon.

top channel lajme shqip

tvalb video on demandOpsioni VOD Pasi që klikoni në opsionin VOD, në ekran shfaqet videoteka e cila përmban me qindra filma, humor programe muzikore, etj.

VOD
 • VOD është e ndarë në kategori, e cila ndodhet në anën e majtë të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë që dëshironi. Ju mund të kërkoni (direkt) në përmbajtjen e videotekës. Pasi që keni zgjedhur një video të caktuar, në anën e djathtë të ekranit ndodhet përshkrimi i videos që keni përzgjedhur.
 • Gjithashtu mund te kerkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
 • Pasi keni zgjedhur një video të caktuar, në anën e djatht të ekranit është përshkrimi I videos që keni zgjedhur.

Albanian radio onlineOpsioni RADIO.

Opsioni Radio Shqip ju mundëson të dëgjoni radio të ndryshme.

Albanian tv catchupOpsioni CATCHUP Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

Catch up tv live

Pasi të keni klikuar në Catchup në ekran do të shfaqet lista me kanalet kryesore Shqip, në mes të ekranit ditët e javës, si dhe në anën e djathtë ora e programeve të kanalit që keni zgjedhur.

EPG TVALB featureOpsioni EPG


Shqiptv for mac epg

Udhëzuesi elektronik programor ju mundësoni të shikoni skemën programore të secilit kanal.

Mjafton që të klikoni në kanalin që dëshironi, dhe do ju shfaqet skema programore si dhe pamjet e kanalit që keni përzgjedhur.

iptv settingsOpsioni Settings

Në opsionin Settings ndodhen informatat e software-it të cilin e keni instaluar në kompjuterin tuaj. Këto informata janë të nevojshme kur komunikoni me shërbimin për klientë të TVALB.

iptv premium server
 • Account ID
 • Package
 • Devices
 • Device ID
 • Device Model
 • Device Software
 • Version
 • Setplex Nora Version
 • External IP
 • ISP
 • Timezone