Email: [email protected] Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Shqip IPTV App per Windows

PC DESKTOP APP

Shikoni kanalet tuaja të parapëlqyera në Laptop apo në Desktop kudo që ndodheni. TVALB Player është një software unik që është i dedikuar për PC me sistem operativ "Windows." Nëse dëshironi të provoni TVALB Player, atëherë klikoni në vjegëzën më poshtë.

iptv programe per linux falas
 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG — udhëzuesi elektronik programorë
 • 7 ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo kanalet tuaj të preferuara
 • Ndryshoni formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 dhe 5:4.

how to install tvalb iptv appUdhëzimet për instalim dhe përdorim.

TVALB Windows Player - është i dedikuar vetëm për përdoruesit që posedojnë kompjuter PC me sistemin e operativ Windows. Udhëzimet për shkarkimin dhe përdorimin e TVALB Windows Player mund ti gjeni më poshtë.

TVALB Windows Player mund ta shkarkohet duke klikuar butonin DOWLOAD. Pas shkarkimit dhe instalimit, duke klikuar në ikonën e TVALB, në ekran do të shfaqet platforma e TVALB e cila përmban butonat kryesore të orientimit dhe informacionit.

tvalb iptv installation guide

Albanian iptv installation guideOpsioni TV. Nëse në menynë kryesore klikoni ikonën TV, aty do të shfaqet ekrani i cili është i ndarë në 3 pjesë.

1

1.Në anën e djathtë është lista me mbi 2000 kanale të platformës TVALB, ku ju mund të klikoni direkt në cilindo kanal. Kanalet janë të renditura duke u bazuar në kërkesat e klientëve për renditjen e kanaleve.

Duke konsideruar faktin se platforma TVALB ka mbi 2000 kanale, kemi krijuar mundësinë që të kërkoni (search) listën e kanaleve.

albanian tv channels live in usa
top channel albania online
2

2. Në mes të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve të cilat ju mundësojnë qasje më të lehtë në kanalet tuaja të parapëlqyera, si p.sh.: Shqip, Anglisht, Film, Sport, etj.

Po ashtu, në kategori ndodhet edhe opsioni TIMESHIFT, i cili ju mundëson të shikoni kanalet direkt, duke kthyer kohën deri në 6 orë pas.

best albanian iptv service amerika
timeshift albanian tv
3

3. Në anën e majtë të ekranit ndodhet emri i kanalit që keni përzgjedhur, ndërsa nën të ndodhet ekrani ku shfaqet programi i kanalit që keni zgjedhur. Nëse dëshironi që programi që jeni duke shikuar të shfaqet në madhësinë e ekranit tuaj, vendosni shigjetën e mausit mbi ekran, dhe shfaqet simboli ( ), në të cilin ju duhet të klikoni.

top channel lajme shqip

video on demand TVALBOpsioni VOD Pasi që klikoni në opsionin VOD, në ekran shfaqet videoteka e cila përmban me qindra filma, humor programe muzikore, etj.

TV ALB VOD
 • VOD është e ndarë në kategori, e cila ndodhet në anën e majtë të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë që dëshironi.
 • Ju mund të kërkoni (direkt) në përmbajtjen e videotekës.
 • Pasi që keni zgjedhur një video të caktuar, në anën e djathtë të ekranit ndodhet përshkrimi i videos që keni përzgjedhur.

albanian radio liveOpsioni RADIO.

Opsioni Radio Shqip ju mundëson të dëgjoni radio të ndryshme.

TVALB catchupOpsioni CATCHUP Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

TV ALB Catch up tv

Pasi të keni klikuar në Catchup në ekran do të shfaqet lista me kanalet kryesore Shqip, në mes të ekranit ditët e javës, si dhe në anën e djathtë ora e programeve të kanalit që keni zgjedhur.

TVALB epgOpsioni EPG


TV ALB epg media

Udhëzuesi elektronik programor ju mundësoni të shikoni skemën programore të secilit kanal.

Mjafton që të klikoni në kanalin që dëshironi, dhe do ju shfaqet skema programore si dhe pamjet e kanalit që keni përzgjedhur.

Albanian iptv channels subscription 2020Opsioni Settings

Në opsionin Settings ndodhen informatat e software-it të cilin e keni instaluar në kompjuterin tuaj. Këto informata janë të nevojshme kur komunikoni me shërbimin për klientë të TVALB.

best albanian iptv service 2020
 • Account ID
 • Package
 • Devices
 • Device ID
 • Device Model
 • Device Software
 • Version
 • Setplex Nora Version
 • External IP
 • ISP
 • Timezone