me një abonim

Shiko në 3 paisje

shkarko aplikacionet falas

kliko tani

Instalimi i Apikacionit
TVALB në Roku TV

Shkarkimin e Aplikacionit të TVALB për paisjet Smart është mjaft i thjesht, vetëm duhet ta zgjedhni opsionin i cili përshtatet me paisjen tuaj Smart.

ROKU TV APP

Shtypni tastin “Home” në telekomandën e Roku TV. Zgjedh rubrikën “Streaming Channels”.

Shqip Roku app

Zgjedh rubrikën “Search Channels” dhe shkruaj TVALB.

albanian roku tv

Selekto aplikacionin TVALB dhe pastaj zgjedh rubrikën “Add channels”.

shqip roku tv

Shkruaj emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për të aktivizuar aplikacionin e TVALB.

tvalb roku tv
kanale sport shqipKurse me ofertën vjetore

Abonimi 1 vjeçar ju mundëson të përfitoni dekoderin falas.

Plus përfitoni 2 muaj abonim falas.

Call: 877-448-8252 Shiko listën e kanaleve