Email: [email protected] Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Albanian TV Box

Shëndrro çdo Televizor në TELEVIZOR TË MENQUR!

Resiveri i TVALB është një paisje e gjeneratës së re, si dhe me një dizajn tejet modern. Resiveri ka formë dhe dimensione të cilat përshtaten me dizajnët e televizorëve modern.

Po ashtu, është shumë i lehtë për tu instaluar dhe përdorur, si dhe është programuar të riprodhoj fotografinë në kualitet shumë të lartë.

 • Mbi 2000 IPTV Kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 200 Kanale Shqip TV
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronik programor
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo listën me kanalet e tuaja të parapëlqyera
 • Ndryshoni formatin e ekranit - 4: 3, 16: 9, 16:10 dhe 5:4
falas hd set top box

SP-110 - Figurë High Definition

Mundësia për të shikuar filmat dhe telenovelat që ju dëshironi - dhe kur të dëshironi. Humbët një episod të shfaqjes suaj të parapëlqyer? Apo ndoshta keni një sezon të tërë për ta shikuar? Nuk ka problem, me ne është e lehtë.

 • HD &4K Box
 • Lidhje WifI ( wireless )
 • Lidhje HDMI
 • Av Out
 • LAN
android tv set top box

TVALB On Demand ju mundëson me klikimin e një butoni që të keni qasje në mijëra emisione televizive, filma, telenovela, muzikë, gjithashtu filmat e fundit shqiptarë, nën dispozicionin tuaj në çdo kohë.

Best Albanian tv box

Çfarë ju nevojitet për tu kyçur në TVALB?

Gjithçka që ju duhet është qasje në Internet, dhe boxi (resiveri) nga TVALB.

1
shqip tv box canada
 1. Futeni adapterin në portin DC IN në Box-in e TVALB.
 2. Nga modemi i juaj futeni kabllon e internetit në portin LAN.
 3. Vendosni kabllon HDMI në portin HDMI në TV-në tuaj dhe në boxi-in TVALB.
 4. Shtypni butonin Power.
Shqip tv set top box

Menyja Kryesore

Në platformën TVALB është shumë lehtë të orientohesh në menynë kryesore horizontale.

2

Menyja horizontale ju mundëson te lundroni ne opsionet e platformës TVALB. Përdorni butonat në telekomandë për të lundruar në opsione si: TV, On Demand, Catch Up, etj.Albanian TV 4K box

Best Shqip 4k set top box
4k set top box sp110

Opsioni Tv

Nëse ne menynë kryesore keni zgjedhur opsionin TV, do të shfaqet një tabelë e cila është e ndarë në kategori të ndryshme.

3
 1. Në anën e majtë të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve të cilat ju mundësojnë të keni qasje më të lehtë në kanalet e juaja të parapëlqyera, si p.sh.: Shqip, Film, Sport, etj.
 2. Në mes te ekranit ndodhen kanalet e platformës TVALB. Duke përdorur butonat në telekomandë ju mund të zgjidhni kanalin që dëshironi.
 3. Në anë e djathtë janë numrat që tregojnë një nga faqet e një kategorie të kanaleve.
smart tv set top box
best iptv service

Opsioni On Demand

Pasi klikoni në opsionin On Demand, në ekran shfaqet videoteka me qindra filma, humor, programe muzikore, etj.

4
 1. VOD është i ndarë në kategori, dhe gjendet në pjesën e sipërme, dhe në mes të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë të cilën ju dëshironi.
 2. Gjithashtu mund të kërkoni (search) direkt në përmbajtjen e videotekës.
 3. Në mes të ekranit janë ballinat e filmave, humorit, dokumentarëve.
set top box android

Albanian Radio ShqipOpsioni RADIO

Opsioni radio shqip ju mundëson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up tv

Opsioni CATCHUP

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Në fjalë të tjera, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

5
 • Zgjidhni kanalin që dëshironi, pastaj një nga 7 ditët e javës, dhe në fund orën e caktuar.
 • Përdorni butonat në telekomandë për të kthyer, shtyrë, apo pauzuar programin e zgjedhur.
high definition stb
tv catchup tvalb
catchup tvalb
epg

Opsioni EPG

Udhëzuesi programor elektronik, apo EPG, ju mundëson të shikoni skemën programore të secilit kanal.

6

Mjafton vetëm te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema programore si dhe kanali live të cilin e keni përzgjedhur..

epg media