Email: [email protected] Telefono dhe porosit: 877.448.8252

IPTV Shqip per Samsung Smart TV

Samsung Smart Tv App

Smart TV është brezi i ardhshëm i televizorëve, i cili përveç monitorimit të kanaleve televizive mundëson edhe përdorimin interaktiv të Internetit. Kjo nënkupton që përdoruesit në një pajisje të vetme mund të monitorojnë televizorin dhe të shfletojnë internetin. Nëpërmjet aplikacionit të TVALB për televizorët e mençur mund të shikoni kanalet më të shikuara Shqipe, dhe të ktheheni mbrapa në kohë deri në 7 ditë. Shkarko aplikacion e TVALB në televizorin tuaj dhe provoni shërbimin tonë falas.

smart tv iptv app
 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë bota
 • Mbi 200 kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG — udhëzuesi elektronik programorë
 • 7 ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo listën me kanalet e parapëlqyera
smart TV App

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

Zgjedh opsionin i cili i përshtatet pajisjes tuaj SmartTV. Pasi të bëni zgjedhjen, shfaqen informatat me udhëzime për instalim dhe përdorim.

albanian tv on samsung smart tv

Menyja Kryesore

Në platformën TVALB është shumë e lehtë të orientohesh në menynë kryesore horizontale.

1

Menyja horizontale ju mundëson të lundroni në opsionet e platformës TVALB. Përdorni butonat në telekomandë për të lundruar në opsione si: TV, On Demand, Catch Up, etj.icon-bar

Albanian samsung smart tv apps
Shqip iptv smart tv samsung

Opsioni Tv

Nëse në menynë kryesore keni zgjedhur opsionin TV, një tabelë e ndarë në kategori do shfaqet.

2
 1. Në anën e majtë të ekranit ndodhen kategoritë e kanaleve të cilat bëjnë të mundur që ju të keni qasje më të lehtë në kanalet tuaja të parapëlqyera, si p.sh.: Shqip, Film, Sport, etj.
 2. Në mes të ekranit ndodhen kanalet e platformës TVALB. Duke përdorur butonat në telekomandë, ju mund të zgjidhni kanalin që dëshironi.
 3. Në anën e djathtë janë numrat që tregojnë një nga faqet e një kategorie të kanaleve.
smart systems
Albanian video on smart TV

Opsioni On Demand.

Pasi klikoni në opsionin On Demand, në ekran shfaqet videoteka me qindra filma, humor, programe muzikore, etj.

3
 1. VOD është i ndarë në kategori, dhe ndodhet në pjesën e sipërme, dhe në mes të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë që ju dëshironi.
 2. Po ashtu, mund të kërkoni (search) direkt në përmbajtjen e videotekës.
 3. Në mes të ekranit ndodhen ballinat e filmave, humorit, dokumentarëve.
samsung smart tv shqip

albanian radio shqipOpsioni RADIO SHQIP.

Opsioni radio shqip ju mundëson të dëgjoni radio të ndryshme.

catch up smart tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsioni ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

4
 • Zgjidhni kanalin që dëshironi, pastaj një nga 7 ditët e javës, dhe në fund orën.
 • Përdorni butonat në telekomandë për të kthyer, shtyrë, ose pauzuar programin e zgjedhur.
icon-bar
catchup smart tv
tv alb catchup
epg media

Opsioni EPG.

Udhëzuesi elektronik programor ju mundëson të shikon skemën programore të secilit kanal.

5

Mjafton të klikoni në kanalin që dëshironi, dhe do shfaqet skema programore si dhe pamjet e kanalit që keni përzgjedhur.

smart tv epg