Email: info@tvalb.com Telefono dhe porosit: 877.448.8252

TV ALB 4K BOX

4k set top box

SMART TV APP

smart tv iptv app

ANDROID BOX

android iptv box

PC / MAC / LINUX

iptv for linux

SMART PHONE

smartphone application

Amazon

smartphone application

Apple TV

Apple TV Application

Aplikacioni për Smart Phone

Shiko 2000+ Kanale nga e gjith bota ne telefonin tuaj Android apo ios.

Pavarsisht se ku jeni në shtëpi apo punë, ju mund te shikoni kanalet tuaja të preferuar në aplikacionin për telefona Smart.

Aplikacioni i NimiTv për telefona Smart ju ofron te gjitha opsionet e resiverit.

TV ALB Live Chat Live Chat