Email: [email protected] Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Shiko TV Shqip Mobile ne Android

Smartphone Application - Android

Shikoni kanalet tuaja të preferuara ku do që jeni dhe në gjdo kohë. Me aplikacionin e TvAlb per telefona të zgjuar dhe tablet në sistemin operativ iOS dhe Android mund të shikoni 2000+ kanale si do që të jetë lidhja e juaj e internetit: WiFi, 3G apo 4G.

smartphone application
 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë bota
 • Mbi 200 Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronik programor
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo listën me kanalet e parapëlqyera
tvalb app

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

Selekto Opsionin i cili pershtatet paisjes tuaj Smart. Duke zgjedhur nje nga opsionet, shafeqen informatat me instruksione për instalim dhe perdorm.

androidtv app

Instalimi i Apikacionit TvAlb

Për ta përdorur aplikacionin android të TvAlb ju duhet ta keni të instaluar versionin e Android 4.0 ose versionin më ti ri në paisjen tuaj. Praktikisht ju duhet te keni versionin me te ri të sistemit operativ Android i cili ju rekomandohet pë paisjen tuaj Samart. Në vazhdim ju tregojm hapat e detaizuara se si të aktivizoni Aplikacionin TvAlb

1

Klikoni në Aplikacionin “Play Store”. Në rubriken kërko ( Search ) shkruaj TvAlb, kliko në ikonen TvAlb dhe fillo instalimin e Aplikacionit.

Për ta aktivizuar Aplikacionin TvAlb shkruani kodin të cilin e keni mare nga menagjeri i shitjes. Ju lutemi shkruni kodin.

android iptv apk-
iptv android box

android smart tvPërdorimi i Apikacionit TvAlb

2
Albanian smartphone application
vod tvalb

Opsioni VOD.

Pasi klikoni ne Opsionin VOD ne ekran shafet vidoteka e cila përmban me qindra filma, humore, programe muzikore etj.

3
video on demand
filma shqiptare
 • VOD eshte e ndare ne kategori ku ju mund te zgjedhni kategorin të cilen ju dëshironi.
 • Gjithashtu mund te kerkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
catch up tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra me kete opcion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditet e kaluara.

4
tvalb catchup
 • Zgjedhni kanalin qe dëshironi pastaj oren e emisjonit tuaj të preferuar.
epg

Opsioni EPG.

Guida progamore elektronike apo EPG ju mundëson të shikoni skemen programore të secilit kanal.

5
epg media
 • Ju mjafton vetem te klikoni në kanalin që dëshironi dhe do ju shfaqet skema progranore si dhe kanali live të cilin e keni selektuar.