Email: [email protected] Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Shiko TV Shqip Mobile ne Iphone

Smartphone Application - iOS

Platformën TVALB mund ta shikoni edhe në Box-at me sistem operativ iOS. Për të gjithë ju që posedoni Box nga kompani të ndryshme të IPTV-së, tani mund ta instaloni platformën TVALB.

smartphone application
 • Mbi 2000 kanale nga e gjithë Bota
 • Mbi 200 Kanale Shqip
 • Kanale High Definition
 • Shumë e lehtë për tu instaluar
 • EPG - Udhëzuesi elektronik programor
 • 7 Ditë kthim në kohë
 • 10.000 orë Video on Demand
 • Krijo listën me kanalet e parapëlqyera
tvalb app

Udhëzimet për instalim dhe përdorim

Zgjedhe opsionin që i përshtatet pajisjes tuaj Smart. Pas zgjedhjes së opsionit, pason shfaqja e informatave me udhëzime për instalim dhe përdorim

Për ta aktivizuar Aplikacionin TVALB shkruani kodin që keni pranuar nga posta elektronike e TVALB.

watch shqip tv on iphone

Instalimi i Apikacionit TvAlb

Për ta përdorur aplikacionin Android të TVALB, ju duhet ta keni të instaluar versionin e iOS 7.0, ose versionin më të ri në pajisjen tuaj. Ju duhet të keni versionin më të ri të sistemit operativ iOS i cili rekomandohet për pajisjen tuaj Smart. Në vazhdim ndiqni hapat se si ta aktivizoni Aplikacionin TVALB.

1

Klikoni në aplikacionin “App Store.” Në rubrikën kërko (Search) shkruaj TVALB. Pasi shfaqet ikona e TVALB, klikoni në opsioin Get, dhe fillo instalimin e aplikacionit.

Pasi shfaqet ikona e tvalb klikoni në rubriken GET dhe fillo instalimin e aplikacionit.

how to install albanian ios app
iptv android

Për ta aktivizuar Aplikacionin TVALB shkruani kodin që keni pranuar nga posta elektronike e TVALB.

iptv for ios

iptv for iphonePërdorimi i Apikacionit TvAlb

2
Shqip smartphone application
vod

Opsioni VOD.

Pasi që klikoni në opsionin VOD, në ekran shfaqet videoteka e cila përmban me qindra filma, humor programe muzikore, etj

3
video on demand
Filma Shqiptar
 • VOD është e ndarë në kategori, e cila ndodhet në anën e majtë të ekranit. Pra, ju keni mundësi të zgjidhni kategorinë që dëshironi.
 • Gjithashtu mund te kerkoni (search ) direkt në përmbajtjen e videotekes.
catch up tv

Opsioni CATCHUP.

Opsioni Catchup ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. Pra, me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara.

4
catchup
 • Zgjidhni kanalin që dëshironi, dhe mandej orën e programit tuaj të parapëlqyer.
epg

Opsioni EPG.

Udhëzuesi elektronik programor ju mundëson të shikon skemën programore të secilit kanal.

5
epg media
 • Mjafton që të klikoni në kanalin që dëshironi, dhe do ju shfaqet skema programore si dhe pamjet e kanalit që keni përzgjedhur.