DOWNLOAD TVALB APPS

Shkarkoni dhe instaloni aplikacion per kanale shqip në TVALB në një nga pajisjet tuaja të përshtatshme duke përdorur udhëzimet e instalimit më poshtë.

shkarko tv shqip

PC Desktop dhe Laptop

Shkarko aplikacionin në kompjuterin tuaj për
sistemin operativ që keni.

kanale shqip app

Telefon dhe Tablet

Shkarko aplikacionin për tablet apo
për telefonin tuaj.

shkarko Amazon Fire Stick

Amazon Fire Stick

Shkarko aplikacionin për Amazon Fire TV.

shkarko Samsung shqip TV

Samsung Smart TV

Shkarko aplikacionin për Samsung Smart TV dhe
Samsung Tizen OS.

shkarko LG shqip TV

LG Smart TV

Shkarko aplikacionin për LG Smart TV.

shkarko Android TV

Për Android TV

Shkarko aplikacionin për Android TV.

shkarko Roku TV

Roku TV

Shkarko aplikacionin për Roku TV.

shkarko Apple TV App

Apple TV

Shkarko aplikacionin për Apple TV.

Thërrisni shërbimin për konsumatorë.

Phone (877)-448-8252