Email: sales@tvalb.com Telefono dhe porosit: 877.448.8252

Zgjedh opcionin që deshironi.

TV ALB 4K BOX

4k set top box

SMART TV APP

albanian smart tv app

ANDROID BOX

shqip android iptv box

PC / MAC / LINUX

shqip iptv for linux

SMART PHONE

smartphone application

AMAZON

amazon tv application

Amazon

Platformen TvAlb mund ta shikoni edhe në 4 opcionet të ndryshme të cilat ju ofron Amazon Fire TV.

FIRE TV ( Gen 1, 2 ) Fire tv gen 1
FIRETV STICK (Gen1,2) Fire TV Basic Edition Fire tv basic edition
Fire TV (Gen 3) Fire tv gen 3
Fire TV Edition Fire TV Edition

Instruksionet e Instalimit dhe përdorimit.

android iptv box

Platforma TvAlb është shum e leht te instalohet. Shikoni hapat e më poshtëm për instalimi te aplikacionit TvAlb per Amazon Fire TV.

1

Hapni Amazon Fire TV. Një faqe e re do të shfaqet në ekranin tuaj. Zgjedh rubriken kërko ( search ) në anën e majt lart në ekran.

amazon installation instruction 1

Në hapsirën e dedikuar shkruaj TvAlb dhe kliko për të gjurmuar aplikacionin.

amazon installation instruction 2
2

Në ekran shfaqet aplikacini i TvAlb ku ju mund ta shkarkoni instaloni në Amazon Fire Stick.

amazon fire stick installation instruction 1

Pasi keni instaluar aplikacionin TvAlb ju duhet të shkruani Emrin e Përdoruesit ( Username ) dhe Fjalkalimin ( Password ).

amazon installation instruction 2
3

Aplikacioni TvAlb ju ofron opcione të ndryshme si: Kategorizimi i kanaleve, Catchup, On Demand, Epg, Radio etj.

amazon installation instruction 1
amazon installation instruction 2
TVALB Live Chat Live Chat